No
Yes
View More
View Less
Working...
Close
OK
Cancel
Confirm
System Message
Delete
Schedule
An unknown error has occurred and your request could not be completed. Please contact support.
Scheduled
Scheduled
Wait Listed
Personal Calendar
Speaking
Conference Event
Meeting
Interest
There aren't any available sessions at this time.
Conflict Found
This session is already scheduled at another time. Would you like to...
Loading...
Please enter a maximum of {0} characters.
{0} remaining of {1} character maximum.
Please enter a maximum of {0} words.
{0} remaining of {1} word maximum.
must be 50 characters or less.
must be 40 characters or less.
Session Summary
We were unable to load the map image.
This has not yet been assigned to a map.
Search Catalog
Reply
Replies ()
Search
New Post
Microblog
Microblog Thread
Post Reply
Post
Your session timed out.
This web page is not optimized for viewing on a mobile device. Visit this site in a desktop browser to access the full set of features.
AWS Summit Toronto 2019

Agenda

Agenda subject to change

Thursday

Thursday, October 3, 2019

07:00AM - 08:30AM Breakfast
Expo (Exhibit Hall D, Level 800)
 
07:00AM - 06:30PM Expo
Expo (Exhibit Hall D, Level 800)
 
07:00AM - 06:30PM Registration
Foyer (Level 600)
 
07:00AM - 06:30PM Certification Lounge
Expo (Exhibit Hall D, Level 800)
Expo (Exhibit Hall D, Level 800, Behind AWS DeepRacer)
 
07:15AM - 07:45AM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
07:55AM - 08:25AM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
08:00AM - 04:00PM Hands-on Labs
717A (Level 700)
 
08:30AM - 09:00AM Dev Chats
Dev Lounge (Exhibit Hall D, Level 800)
 
09:00AM - 11:00AM Keynote
Exhibit Hall F/G (Level 800)
 
11:00AM - 01:00PM Lunch
Expo (Exhibit Hall D, Level 800)
 
11:15AM - 11:45AM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
11:30AM - 12:00PM Dev Chats
Dev Lounge (Exhibit Hall D, Level 800)
 
11:30AM - 01:30PM Workshops
701A (Level 700)
718B (Level 700)
718A (Level 700)
11:55AM - 12:25PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
12:00PM - 01:00PM Sessions
Exhibit Hall F/G - Red (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Green (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Blue (Level 800)
801A (Level 800)
714B (Level 700)
716A (Level 700)
12:00PM - 01:00PM Chalk Talk
705 (Level 700)
711 (Level 700)
 
12:30PM - 01:00PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
12:30PM - 01:00PM Dev Chat
Dev Lounge (Exhibit Hall D, Level 800)
 
12:35PM - 01:05PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
01:00PM - 01:30PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
01:15PM - 01:45PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
01:15PM - 02:15PM Sessions
Exhibit Hall F/G - Red (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Green (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Blue (Level 800)
801A (Level 800)
714B (Level 700)
 
01:15PM - 02:15PM Chalk Talk
705 (Level 700)
711 (Level 700)
 
01:30PM - 02:00PM Dev Chats
Dev Lounge (Exhibit Hall D, Level 800)
 
01:30PM - 02:00PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
01:55PM - 02:25PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
02:00PM - 04:00PM Workshops
701A (Level 700)
718B (Level 700)
718A (Level 700)
02:00PM - 02:30PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
02:30PM - 03:00PM Dev Chats
Dev Lounge (Exhibit Hall D, Level 800)
 
02:30PM - 03:30PM Sessions
Exhibit Hall F/G - Red (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Green (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Blue (Level 800)
801A (Level 800)
714B (Level 700)
 
02:30PM - 03:30PM Chalk Talk
705 (Level 700)
711 (Level 700)
 
02:30PM - 03:00PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
02:35PM - 03:05PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
03:00PM - 03:30PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
03:15PM - 03:45PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
03:30PM - 04:00PM Dev Chats
Dev Lounge (Exhibit Hall D, Level 800)
 
03:30PM - 04:00PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
03:45PM - 04:45PM Sessions
Exhibit Hall F/G - Red (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Green (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Blue (Level 800)
714B (Level 700)
801A (Level 800)
 
03:45PM - 04:45PM Chalk Talk
705 (Level 700)
711 (Level 700)
 
03:55PM - 04:25PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
04:00PM - 04:30PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
04:30PM - 06:30PM Workshops
701A (Level 700)
718B (Level 700)
718A (Level 700)
04:30PM - 05:00PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
04:35PM - 05:05PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
05:00PM - 06:00PM Sessions
Exhibit Hall F/G - Red (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Green (Level 800)
Exhibit Hall F/G - Blue (Level 800)
801A (Level 800)
714B (Level 700)
 
05:00PM - 06:00PM Chalk Talk
705 (Level 700)
711 (Level 700)
 
05:00PM - 05:30PM Startup Talks
Startup Central (Exhibit Hall D, Level 800)
 
05:15PM - 05:45PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
05:30PM - 06:30PM Networking Reception
Expo (Exhibit Hall D, Level 800)
 
05:55PM - 06:25PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (Exhibit Hall D, Level 800)
 
 
Do Not Sell My Personal Information
First name
Last name
Email address